tiistai 18. elokuuta 2015

puoli vuotta!

Nyt on saavutettu puolen vuoden ikä. Ihan järkyttävää miten nopeasti tuo poika kasvaa! Aika on hurahtanut todella nopeasti, vaikka samalla tuntuu että minulla olisi ollut lapsi aina. Tänään käytiin neuvolassa ja paino ei edelleenkään ole noussut tarpeeksi. Painaa tuo poika jo yli kahdeksan kiloa ja pituuttakin reilu 66cm, mutta kuukauden aikana painoa tulee liian vähän. En tiedä mistä se sitten johtuu kun ruoka kuitenkin pojalle maistuu. Edelleen sekä imetän ja hän saa myös kiinteitä viisi kertaa päivässä. Eihän tuo poika missään nimessä laiha ole kun tuota vararavintoa on keretty keräämään aikaisemmin jo niin hyvin, mutta silti on tällä äidillä hieman huoli kun se paino ei tarpeeksi nouse.



Tässä kuussa Peetu:

- On oppinut ryömimään
- Alkanut nauramaan ääneen todella paljon
- Osaa ottaa muutamia konttaus askelia
- Tunnistaa jotenkin nimensä
- On oppinut nauttimaan ulkoilusta eikä viihdy sisällä enää niin paljoa

Peetu on myös alkanut kiukkuamaan enemmän ja etenkin sisällä. Ulkona rauhoittuu ja nauttii kun saa repiä nurmikkoa ja tunnustella maata. Tänään vietimme päivää Peetun kummitädin kanssa ja ulkoiltiin ja nautittiin kesäisestä ilmasta ja toistemme seurasta. Peetu ei myöskään vierasta tai ujostele kun kummitäti on läsnä. Joidenkin ihmisten kanssa Peetu saattaa alkaa itkemään tai olla totinen, mutta ei kummitätinsä. Taitaa poika tunnistaa jo hänet kun niin usein näkevät.





Ajatella että toinen samanlainen aikarupeama ja poika on jo vuoden ikäinen! En kestä kun tämä vauva-aika menee niin nopeasti. Nyt on vaan nautittava tästä ajasta vaikka vähän väsyttäisikin valvottujen öiden jäljiltä:) Rakastan! <3

5 kk kuulumisia voit lukea täältä.

2 kommenttia: