torstai 11. joulukuuta 2014

neuvolakuulumiset nmr 2.

Tänään oli neuvolapäivä ja voin taas hieman päivittää kuulumisia.


Raskausviikko: 30+4
Verenpaine: 107/75
Paino: 76.9kg
Kohdunpohjankorkeus: 30
Vauvan syke: + 150

Vauva on edelleen pää alaspäin ja kaikki tuntui olevan hyvin. Vielä olisi kuukausi aikaa ennenkä äitiysloma alkaa. Neuvolassa sanottiin että harva hoitoalan ihminen on loppuun asti töissä, mutta saas nähdä miten minun käy. Toivottavasti pystyn olemaan tuon yhden kuukauden vielä. Seuraava neuvolakäynti on ennen uuttavuotta 30.12. ja sitten sen jälkeen on lääkäri käynti 14.1.2015.

Tänään oli viiminen koulupäiväkin ennen äitiyslomaa. Maanantaina pitäisi tosin mennä vielä yksi koe tekemään, mutta sitten se on ohi hetkeksi aikaa. Harmittaa että koulu  jää taas kesken, mutta toivotaan että saan sen joskus suoritettua kunnialla loppuun.



Kävin tänään raskaana olevan ystäväni kanssa Myllyssä syömässä ja hieman shoppailemassakin. Meillä on laskettujen aikojen välissä vain kolme viikkoa joten ostettiin samanlaiset vaatetukset tuleville vauvoillemme. Joku voisi pitää meitä hölmöinä, mutta eipä sen väliä.


Tänään olen ollut paljon liikenteessä ja siltä se myös tuntuu. Vatta pömpöttää ja jalkoja särkee. Onneksi nyt saa ottaa hetken rauhassa ja nauttia loppu illasta. Hyvää joulun odotusta kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti